ThetaHealing

ThetaHealing er en simpel og kraftfuld metode, som kan hjælpe dig med at forløse begrænsende overbevisninger og adfærd, der hindrer dig i at leve det liv, du ønsker.

ThetaHealing

ThetaHealing er en simpel og kraftfuld metode, som kan hjælpe dig med at forløse begrænsende overbevisninger og adfærd, der hindrer dig i at leve det liv, du ønsker. ThetaHealing er en smuk blanding af coaching, clairvoyance, healing samt terapi. Healingen kan hjælpe dig med at forløse traumer fra dette liv, karmiske traumer og fysiske og psykiske sygdomme – alt dette i et tæt samarbejde med kroppen og dens visdom. Under sessionen er du i en afslappet, meditativ Thetabølgetilstand, der gør det muligt at komme helt ned til roden af de negative programmer og overbevisninger, som er skabt i vores hjerne og celler fra 0 til 7-års alderen. Gennem ThetaHealingen hjælper jeg med at forløse dem energetisk, så du kan blive et lettere, gladere og friere menneske.

Praktisk

Thetahealingen foregår som udgangspunkt indenfor, men der vil være individuelle forhold som gør, at naturen og kropsøvelser inddrages i sessionen.

Priser

Enkelt session                         1 x 90 minutter           1.250,-
Forløb med 3 sessioner            3 x 90 minutter           3.000,-
Forløb med 6 sessioner           6 x 90 minutter           6.000,-

Afbudspolitik

Afbud skal ske senest 24 timer før træning/session. Herefter betales fuldt beløb.