Qi Gong-rejse til Grækenland 2023

Tag med på en guidet rejse gennem Qi Gongens magiske verden til foråret på den græske paradisø Zakynthos. En uge, hvor du kan komme ned i gear, genoplade batterierne og genfinde en ro, som du kan tage med dig tilbage til hverdagen.

Qi Gong-rejse til Grækenland i 2023

Datoer: rejse 1: 15 maj – 22 maj rejse 2: 22 maj – 29 maj 2023
Pris: fra 7.199kr. per person

Forestil dig at starte dagen med at dyrke meditativ træning til lyden af bløde bølgeskvulp i skyggen af et oliventræ. At tilbringe en uge i en smuk oase, hvor du kan connecte med din krop og dit sind – helt uden forstyrrelser. Det eneste, du skal fokusere på, er dig selv.

Tag med på en guidet rejse gennem Qi Gongens magiske verden til foråret på den græske paradisø Zakynthos. I en hel uge vil du være omgivet af smuk natur, turkist vand og smukke træningssteder, hvor du kan komme ned i gear og genoplade batterierne.

Kombinationen af meditation, afslapning og fysisk bevægelse vil hjælpe dig til at genfinde en ro, som du kan tage med dig tilbage til hverdagen. Veludhvilet og fyldt med livsenergi. 

Om programmet

På ankomstdagen mødes vi i receptionen kl.18.30 og tager sammen til græsk Taverna, der skal danne rammerne for en hyggelig middag, hvor du kan lære mig og de andre rejsende at kende. I løbet af ugen starter hver morgen kl. morgen kl. 9.00 – 12.00 med Qi Gong med åndedrætsøvelser og meditation. I løbet af ugen inviterer jeg til i træningen at prøve magiske healende olier, smukke vandreture på Øen  og guidet meditation, her er det helt frivilligt, om du vil være med. Den eneste dag, der ikke er et program, er fredag. Her er I frie til at udforske øen og de mange aktiviteter på egen hånd eller være med på et par skønne aktiviteter som jeg tilbyder sammen med en Græsk Ildsjæl

Om hotellet

Vi skal bo på det populære strandhotel Porto Iliessa. Hotellet ligger tæt på byen Argassi, der emmer af hygge og liv, og i gåafstand til seværdigheder, hyggelige taverner, restauranter og butikker. På hotellet kan du bade og slikke sol ved stranden såvels som i det herlige poolområde med solterrasse, solsenge, parasoller, skyggefulde palmer, swimmingpools og poolbar.

Om øen

Rejsen går til den smukke, frodige, Græske ø Zakynthos. Øen bliver kaldt ”Skildpadde-øen,” fordi der rundt om øen lever fredede skildpadder, der yngler langs kysten. Derudover er øen kendt for sin gæstfrihed, hjertevarme og sit skønne, traditionelle køkken og den storslået natur som er på øen.

Rejsen inkluderer

Flyrejse mellem Billund/København og  Zakynthos (t/r)
20 kg bagage + 5 kg håndbagage
Mad om bord på flyet (t/r)
Lufthavnstransfer (t/r)
Ophold i dobbeltværelse på Porto Iliessa
Morgenmad på hotellet
Dansk rejselederservice på destinationen
Qi Gong-undervisning

Priser og booking

Vil du høre mere, er du mere end velkommen til at kontakte mig på (+45) 42 48 98 28 og zofia@rosefineaagaard.com. På Bravo Tours hjemmeside kan du læse mere om program, priser og om, hvordan du booker din plads.