Qi Gong-rejser til Zakynthos Grækenland 2024

Tag med på en guidet rejse gennem Qi Gongens magiske verden til foråret eller efteråret på den græske paradisø Zakynthos. En uge, hvor du kan komme ned i gear, genoplade batterierne og genfinde en ro, som du kan tage med dig tilbage til hverdagen.

Qi Gong- retreat rejser til Grækenland i 2024

NYHED Kombinations rejser 4 dages Qi Gong/meditationer og 1 dags vandretur!!! Vælg mellem

13/5  – 10/6  – 24/6  – 2/9 – 16/9 -24 Pris 2995,- eksklusiv fly og hotel læs længere nede.

NYHED Senior Qi Gong 60+ rejse 27/5-24 og 30/9-24. Pris 2495,- eksklusiv fly og hotel læs længere nede.           

Alle kan deltage og du kan trygt rejse alene hertil øen.

Qi Gongen bestiller du på zofia@rosefineaagaard.com og fly/hotel på Bravo Tours hjemmeside under Zakynthos

Forestil dig at starte dagen med at dyrke meditativ træning til lyden af bløde bølgeskvulp i skyggen af et oliventræ. At tilbringe en uge i en smuk oase, hvor du kan connecte med din krop og dit sind – helt uden forstyrrelser. Det eneste, du skal fokusere på, er dig selv.

Tag med på en guidet rejse gennem Qi Gongens magiske verden til foråret eller efteråret på den græske paradisø Zakynthos. I en hel uge vil du være omgivet af smuk natur, turkist vand og smukke træningssteder, hvor du kan komme ned i gear og genoplade batterierne.

Kombinationen af meditation, afslapning og fysisk bevægelse vil hjælpe dig til at genfinde en ro, som du kan tage med dig tilbage til hverdagen. Veludhvilet og fyldt med livsenergi. 

Om programmet

På ankomstdagen mødes vi i receptionen kl.18.30 og tager sammen til græsk Taverna, der skal danne rammerne for en hyggelig middag, hvor du kan lære mig og de andre rejsende at kende. I løbet af ugen starter hver morgen kl. 9.30 – 12.30 med dejlig blid Qi Gong, åndedrætsøvelser, tømning af “skraldespanden” samt afsluttende meditationer by Alexandar Aagaard Heart Living. I løbet af ugen inviterer jeg til i træningen at prøve magiske healende olier og indblik i Qi Gongens alsidige øvelser og facetter . Den eneste dag, der ikke er et program, er torsdag her er du/i frie til at udforske øen og de mange aktiviteter på egen hånd. Lørdag vandre vi sammen ud i den skønne autentiske Græske natur som er på Øen. Hvor turen går hen informere jeg om når vi ses hernede. Vandringerne/turene tilbyder jeg sammen med en skøn lokal Græsk Ildsjæl Spiros.

Om hotellet

Du vælger at bo på et af nedestående hyggelige steder strandhotel Porto Iliessa, Iliessa Beach el hotel Krinas. Hotellerne ligger i byen Argassi, der emmer af hygge og liv, i gåafstand til seværdigheder, hyggelige taverner, restauranter og butikker. Du kan også nemt komme væk fra byen og gå op i stilheden mellem bjergene som omkranser byen. På hotellet kan du bade og slikke sol ved stranden såvel som bruge det herlige swimingpool område.

Om øen

Rejsen går til den smukke, frodige, Græske ø Zakynthos. Øen bliver kaldt ”Skildpadde-øen,” fordi der rundt om øen lever fredede skildpadder, der yngler langs kysten. Derudover er øen kendt for sin gæstfrihed, hjertevarme og sit skønne traditionelle Græske køkken. Øen har en magisk storslået natur som jeg håber du vil benytte mens du er her samt en Meget healende energi.

Qi Gong rejsen inkluderer ikke nedestående men kan bestilles hos Bravo Tours

Flyrejse mellem Billund/København/  Aalborg og  Zakynthos (t/r)
15 kg bagage + 5 kg håndbagage
Mad om bord på flyet (t/r)
Lufthavnstransfer (t/r)
Ophold på Porto Iliessa – Iliessa Beach el Hotel Krinas i byen Agrassi
Morgenmad på hotellet
Dansk rejselederservice på destinationen
Qi Gong træning/vandreturene og meditationerne bestilles og betales hos mig på mail zofia@rosefineaagaard.com (Senior  aktivitet vandring og mad  ikke inkluderet i prisen! Kombinationsrejsen mad ikke inkluderet i vandreturen)

Priser og booking

Vil du høre mere, er du mere end velkommen til at kontakte mig på (+45) 42 48 98 28 og zofia@rosefineaagaard.com. På Bravo Tours hjemmeside kan du læse mere om program, priser og om, hvordan du booker din plads.