”Det er viljen til at tro på, at livet er et mirakel, der får mirakler til at ske”

Rosefine Aagaard
Qi Gong-instruktør, mentor & healer

Om Rosefine Aagaard

Jeg har altid været meget nysgerrig og interesseret i arbejdet med menneskets krop, sind og sjæl. En passion, der har præget både mit arbejdsliv og min personlige udvikling.

Tidligt dedikerede jeg mit arbejdsliv til psyken, det psykiatriske felt og uddannelsesområdet, og gennem årene har jeg arbejdet i en række mentorroller for praktikelever og i hospitals- og ældreplejen. Roller, der har givet mig et indgående teoretisk og praktisk kendskab til den menneskelige psyke.

I 2013 blev jeg ramt af stres. men det skulle vise sig at være en kæmpe gave, for det gav mig mulighed for at fokusere på mit eget indre. Jeg trak stikket for at arbejde med mørket og skyggerne, så jeg kunne starte livet på en frisk. Væbnet med mine erfaringer fra tidligere mentorroller samt hele den spirituelle vejledning, jeg modtog fra universet, kunne jeg aktivt sætte kurs mod et liv med krop, sind og sjæl i balance.

Rejsen tilbage til livet bragte mig rundt om jorden, hvor jeg tilegnede mig teknikker og uddannede mig inden for den alternative verden. Stressen havde tvunget min krop til at lukke ned, men ved at anvende værktøjerne fra min naturvidenskabelige baggrund i samspil med de nye, spirituelle teknikker, genetablerede jeg balancen og fandt lyset. En rejse, jeg ikke ville have været foruden, og som har affødt et inderligt ønske om at hjælpe andre med se deres indre lys i kroppen og det store potentiale, som ligger gemt der.

Gennem mit professionelle arbejde og arbejdet med mig selv har jeg lært, at den naturvidenskabelige og spirituelle filosofi går godt hånd i hånd og støtter hinanden på fineste vis. Det er udgangspunktet for mit arbejde i dag som Qi Gong-instruktør, Mentor og ThetaHealer, hvor jeg anvender redskaber og teknikker fra begge verdener til at hjælpe mennesker med at finde og forløse deres indre lys.

Uddannelser

Børne/unge-Qi Gong-instruktør ved Fan Xiulan
Qi Gong – Jichu Gong-instruktør ved Chili Turell
Mentor ved Københavns kommune
ThetaHealer ved Helle Brinch
Clairvoyant ved Helle Brinch
Social- og sundhedsassistent ved Københavns kommune
Psykiatrisk Efteruddannelse ved Sct. Hans Hospital
Pædagogik og vejledning – Modstand mod Læring ved Humanica
Coaching – Den coachende samtale, stress og konflikt håndtering ved Humanica