Dyre Qi Gong for børn og barnlige sjæle

En sjov træning med øvelser, der er inspireret af Kina og dyrenes verden, og som både styrker kroppen og skaber balance.

Dyre Qi Gong for børn og barnlige sjæle

I Dyre Qi Gong for børn og Barnlige sjæle leger vi os gennem timen ved at bruge bevægelser, der er inspireret af Kina og dyrenes verden. I løbet af timen forvandler vi os fra den smukke, lykkelige fugl, til den store, stærke, modige bjørn, den stærke og kloge tiger, den hurtige og bløde abe og til sidst den smukke og yndefulde hjort.

Træningen og bevægelserne styrker børn og voksne ved at fremme både fysisk og psykisk sundhed. Øvelserne styrker og balancerer blandt andet skelet, led, muskler og øger blodgennemstrømningen. Tilsammen er dette med til at modvirke stress og øge koncentrationsevnen, og det vil hjælpe os til indre harmoni og en følelse af at være ét med naturen. Derudover forebygger og modvirker Qi Gong astma, allergi, fordøjelsesproblemer og træthed.

Vi afslutter træningen med en stille Qi Gong-meditation, som skaber en følelse af kropslig frihed.

Praktisk

Træningen foregår enten individuelt eller i hold. For at skabe et intimt og trygt rum på holdene, er der pladsbegrænsning. Det er muligt at blot komme én gang, men jeg anbefaler et forløb på hold eller individuel for at opnå den størst mulig effekt af træningen både fysisk og psykisk. Forår, sommer og sensommer foregår træningen udenfor, så vidt vejret tillader det. Om efteråret og vinteren trækker vi indenfor i skønne, varme lokaler. Jeg anbefaler, at du møder op til træningen i løst og behageligt tøj.

Priser

Individuel time                               1 x 60 minutter             800,- 
Individuelt forløb                           6 x 60 minutter             4.450,-
Hold-forløb                                    6 x 60 minutter             1.950,-            

Afbudspolitik

Afbud skal ske senest 24 timer før træning/session. Herefter betales fuldt beløb.