Mentorforløb for børn og unge

Døjer du med angst, ensomhed, lavt selvværd, skoletræthed, sorg eller forældres skilsmisse? Så er mentorforløbet måske noget for dig.

Mentorforløb for børn og unge

Er du et barn eller et ungt menneske, der står med mentale eller sociale udfordringer i dit liv? Døjer du med angst, ensomhed, lavt selvværd, skoletræthed, sorg eller forældres skilsmisse? Så er mentorforløbet måske noget for dig. Gennem sparring, vejledning, coaching, kropslige øvelser og feedback samt eventuelle hjemmeopgaver støtter jeg dig som mentor i din rejse og udvikling her i livet. Jeg bringer mine egne erfaringer og kompetencer i spil i vores relation og deler ud af dem. Forløbet kan være relateret til din skolegang, fritidsaktiviteter eller din rolle i forhold til familien, venner eller kæreste. Vi kommer omkring det, du har behov for. Sammen definerer vi dine mål og ønsker for forløbet, så du kan skabe det liv du ønsker for dig selv.

Praktisk

Som udgangspunkt gør jeg brug af naturen som er fremtidens terapirum. De individuelle samtaler foregår så vidt muligt udenfor. Sessionen indeholder samtale, stillevandring, groundende kropsøvelser og vejrtrækning – men alt er individuelt så alle forløb bliver skræddersyet til dig. Og der kan sagtens være sessioner, hvor vi for en periode er indenfor i skønne lokaler.

Priser

Personlig session (1 time)                   1 x 60 minutter            1050,-
Forløb 1: Samtale & kropslig session  3 x 60 minutter            3.050,-
Forløb 2. Samtale & kropslig session  6 x 60 minutter           6.050,-

Afbudspolitik

Afbud skal ske senest 24 timer før træning/session. Herefter betales fuldt beløb.

Alle træninger og sessioner foregår i Danmark eller på Zakynthos alt efter sæson.

Følg med
Facebook