Meditation / Stille Qi Gong

Har du brug for et åndehul fra hverdagens travlhed? Via meditation guider jeg dig ind i en behagelig og fredfyldt stilhed, der skaber balance i krop, sind og sjæl.

Meditation / Stille Qi Gong

Har du brug for et åndehul fra hverdagens travlhed? Træk stikket for en stund, og kom til en nærende og livgivende meditation. En stund, hvor stilheden får lov til at fylde i en session, hvor vi er stille sammen. Via meditation guider jeg dig ind i en behagelig og fredfyldt stilhed, der skaber balance i krop, sind og sjæl. Stilheden giver dig for en stund lov til at lytte indad, mærke dit hjerte, omsorgen og kærligheden til dig selv. Meditation er med til at udvikle de hjernecentre, som giver os et optimistisk livssyn, styrker immunforsvaret og holder os raske. Alt dette sker, når vi træner os i at være positive. Ved at meditere kan du aktivt dæmpe frygt, aggressioner og negative tanker i dit liv.

Praktisk

Meditationstimen kan enten være en individuel time eller måske har du lyst til sammen med nogle veninder el venner at booke en private time. Jeg laver også holdmeditationer, så hold øje med Facebook. Jeg sørger for optimale rammer, så du kan slappe af i stilheden. Jeg servere lidt lækker grøn helsebevarende te efter timen.

Priser

Individuel time                     1 x 90 minutter           550,-
Privat hold                           1 x 90 minutter           350,- per pers.

Afbudspolitik

Afbud skal ske senest 24 timer før træning/session. Herefter betales fuldt beløb.

Alle træninger og behandlinger foregår online eller på Zakynthos

Følg med
Facebook