Jichu Gong Grundtræning

Medicinsk Qi Gong eller Jichu Gong er en systematisk gennemgang af hele kroppen, hvor du lærer at nyde stilheden og din krop.

Jichu Gong Grundtræning

Træningen med Jichu Gong er en systematisk gennemgang af hele kroppen, som åbner op for den gode energi og blodcirkulation. Træningen afspænder og beroliger din krop, sind og sjæl. Øvelserne består af blide, langsomme og meditative bevægelser, der hjælper dig til at komme helt ned i gear. Kroppens og naturens energi samt de 5 elementer, som vi gør brug af i træningen, er med til at skabe balance i hele dig og hjælper din livskraft til at strømme frit, jævnt og harmonisk. Alt dette er med til at forebygge både fysiske og psykiske sygdomme som allergi, astma, koncentrationsbesvær, fordøjelsesproblemer, stress og depression. I træningen lærer du de 10 helbredende øvelser over et individuelt forløb eller via et kursus på hjemmesiden eller Facebook.

Praktisk

Træningen foregår enten individuelt, via fællestræning eller på et weekendkursus. Weekendkurset afholdes en lørdag og søndag kl.10 – 16.00, hvor jeg sørger for frugt, te og lidt sødt. Du skal selv medbringe madpakke. På kurset får du et kompendie og en guidet trænings-CD, som du kan bruge til at fortsætte din træning hjemme. Qi Gong bog og CD er ikke inkluderet i priserne. Efter en måned mødet vi til et eftertræf, hvor vi repeterer øvelserne, og hvor du har mulighed for at stille spørgsmål. Er du allerede øvet i Jichu Gong, kan du deltage i den ugentlige holdtræning eller til fællestræningerne, som vil blive annonceret på Facebook. Forår -sommer og sensommer træner vi så vidt det er muligt i naturens rum. Efterår og vinter trækker vi indenfor i skønne varme lokaler.

Priser

Individuelt forløb                           6 x 90 minutter           2.650,- 
Weekendkursusforløb                     2 x 6 timer                    2.100,-
Fællestræning                                 1 x 75 minutter             200,-  

Qi Gong Retreat træning på Zakynthos 1 uge 2.995.-

Afbudspolitik

Afbud skal ske senest 24 timer før træning/session. Herefter betales fuldt beløb.

Alle træninger og behandlinger foregår på Zakynthos

Følg med
Facebook