De Seks Helende Lyde

Via lyde og bevægelser aktiverer vi sammen de indre organers medianer og deres energiflow.

De Seks Helende Lyde

Hvordan går det til, at et organ i vores indre fungerer dårligere? Det sker ofte som en konsekvens af et liv fyldt med fysisk og følelsesmæssig stress, forurening, dårlig ernæring, junk food, frygt, ængstelse, ensomhed og manglende fokus på kroppens ve og vel. De Seks Helende Lyde er udviklet af Mantak Chia – en nulevende taoistisk mester, der bor i Nordthailand – og metoden kan hjælpe dig til at balancere dine indre organer. Via lyde og bevægelser aktiverer vi sammen de indre organers medianer og deres energiflow.

Træningen hjælper dig til at holde dig fysisk og psykisk i form, forhindre sygdomme og bedre en eventuel sygdomstilstand. Undervejs i træningen guider jeg dig trygt igennem de seks helende lyde. Vi slutter træningen af med en dejlig afslappende meditation.

Praktisk

Træningen foregår enten individuelt eller i hold. For at skabe et intimt og trygt rum på holdene, er der pladsbegrænsning. Det er muligt at blot komme én gang, men jeg anbefaler et forløb på hold eller individuel for at opnå den størst mulig effekt af træningen både fysisk og psykisk. Forår, sommer og sensommer foregår træningen udenfor, så vidt vejret tillader det. Om efteråret og vinteren trækker vi indenfor i skønne, varme lokaler. Jeg anbefaler, at du møder op til træningen i løst og behageligt tøj

Priser

Individuel time               1 x 90 minutter                 1.250,-
Holdtræning                   1 x 90 minutter                 550,- per pers.

Afbudspolitik

Afbud skal ske senest 24 timer før træning/session. Herefter betales fuldt beløb.

Alle træninger og behandlinger foregår på Zakynthos

Følg med
Facebook